Netwerk023

Haarlems netwerk voor professionals in de creatieve industrie

Over Netwerk023

Welkom!
Netwerk023 is het netwerk voor professionals die werkzaam zijn in de creatieve sector en wonen of werken in de regio Haarlem. Op deze community kun je terecht voor het vinden van vakgenoten voor werk, inspiratie of wellicht een nieuwe uitdaging op opdracht. Ook vind je hier de nodige actuele informatie, gebeurtenissen en trends aangaande de creatieve sector. Netwerk023 organiseert netwerkevents en workshops voor haar leden.

Alle aankomende netwerkbijeenkomsten worden op deze website en via de email aangekondigd.

Persoonlijk profiel
Om je persoonlijke pagina aan te maken kun je rechtsboven terecht bij ‘sign up.’ Nadat je de gevraagde gegevens hebt ingevuld, heb je een eigen pagina aangemaakt. Nu kun je jouw eigen netwerk creëren door middel van de optie ‘invite leden’ een uitnodiging te sturen om lid te worden. Maak gebruik van de opties die netwerk023 biedt zoals: bijwonen van de netwerkbijeenkomsten, deel nemen aan het forum, een discussie te starten, reageren op de gegeven stellingen, columns te schrijven en foto’s en video’s te plaatsen.

Contact
Al je vragen, opmerkingen of suggesties hebt kunnen die via info[at]netwerk023.nl verzonden worden. Je kunt ook gebruik maken van de optie om via het netwerk berichten op profielpagina's achter te laten, of om via het netwerk privéberichten te versturen naar beheerders en leden.

Het Netwerk023 bestuur bestaat uit:

Partners & Sponsoren

BDO  ACCOUNTANTS & (BELASTING)ADVISEURS

Bij BDO zijn we ervan overtuigd dat de basis van het succes van ons en dat van onze klanten ligt in wederzijds vertrouwen. Wij geloven dat niet alleen vak- en branchekennis, cijfers en regels hiervoor de enige uitgangspunten zijn. Een betrokken, persoonlijke relatie is voor ons de basis van een bestendige vertrouwensband.

Het ontwikkelen van deze relatie staat centraal in alles wat wij doen. Als consultant, als accountant of als fiscalist. Ruim 2150 professionals richten zich dagelijks op het verhaal achter de vraag van onze klanten en op het bieden van exceptionele service. Omdat mensen tellen.

Heeft u als Pluslid van Netwerk023 interesse in een vrijblijvend adviesgesprek? Neemt u dan contact op met Dave den Blanken: dave.den.blanken@bdo.nl

Köster advocaten

Bij Köster Advocaten werken specialisten in een groot aantal rechtsgebieden. Wij hebben veel expertise op een aantal relevante disciplines: ondernemingsrecht en vennootschapsrecht, arbeidsrecht, aansprakelijkheidsrecht, faillissementsrecht, intellectueel eigendomsrecht, mededingingsrecht, vastgoedrecht, alsmede familierecht en erfrecht.


Door onze grote ervaring met opdrachtgevers uit het bedrijfsleven zijn wij snel thuis in de materie. We begeleiden, adviseren, anticiperen en - als het moet - procederen. Niet alleen in Nederland, maar ook in een aantal belangrijke exportlanden. Met onze expertise zijn we een uitstekend alternatief voor de grote advocatenkantoren. Zeker als u de prijs/kwaliteit-verhouding meetelt.

Meer informatie.... 

Rabobank Haarlem en omstreken

Rabobank Haarlem en Omstreken is een coöperatieve, ondernemende bank. We willen dichtbij, betrokken en toonaangevend zijn. De kwaliteit van de dienstverlening, lokale aanwezigheid en oprechte betrokkenheid bij onze leden en onze klanten staan daarom voor ons centraal. Het werkgebied van Rabobank Haarlem en Omstreken omvat de gemeenten Zandvoort, Bloemendaal, Heemstede en Haarlem. In totaal heeft de bank 40.000 particuliere en 6.600 zakelijke klanten, waarvan ca. 10.000 leden.

Meer informatie....

Recente activiteiten

Daan van Dijk heeft zijn/haar profiel bijgewerkt
27 Jul
John Meulemans neemt deel aan het evenement van Netwerk023 Redactie
Miniatuur

NW23 event: Acquisitie 2.0 in ntb

Oktober 15 2015 vanaf 19.30 to 22.00
24 Jul
John Meulemans U hebt een evenement bijgewerkt
Miniatuur

NW23 event: Acquisitie 2.0 in ntb

Oktober 15 2015 vanaf 19.30 to 22.00
24 Jul
Veerle Focke heeft zijn/haar profiel bijgewerkt
14 Jul

Foto's

Bezig met laden...
  • Foto's toevoegen
  • Alles weergeven

Video's

  • Video's toevoegen
  • Alles weergeven

© 2015   Gemaakt door John Meulemans.

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden

520 px